Je bestelling retourneren

Wil je (een deel van je) bestelling retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na aankoop, als de verzegeling van het product nog intact is. Voordat je je bestelling terugstuurt, willen we dat graag van je weten zodat we weten dat wij een bestelling terug kunnen verwachten. Om dit te doen stuur je een bericht naar info@thuistesten.com met daarin welk(e) product(en) je retour stuurt, je reden van retour en de naam waaronder je je aankoop hebt gedaan zodat wij weten wat wij terug kunnen verwachten.

Vervolgens verstuur je de producten (het liefst in originele verpakking, anders in een vergelijkbare, stevige verpakking) inclusief (een kopie van) je pakbon met daarop ‘retour’ geschreven naar onderstaand adres:

WSSN
Schoterhoek 2
2441 LD Nieuwveen
Nederland

Welk bedrag krijg je precies geretourneerd?

Als jouw retourzending bij ons binnen is, gaan wij eerst na of de verzegeling van het product nog intact is. Zo ja, dan krijg je de kosten van het product teruggestort. De verzendkosten van de bestelling krijg je ook geretourneerd, mits je je volledige bestelling teruggestuurd hebt. Als je een deel van je bestelling terugstuurt, dan krijg je de verzendkosten van je bestelling niet geretourneerd. Retourkosten worden ook niet vergoed.