SOA-test 3-in-1 (anaal)

 49,95  34,95

  • Voorraad: Out of stock
  • Categorie:
  • SKU: 8719326217895

Beschrijving:

Test jezelf 100% anoniem op Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas. De test wordt afgenomen middels een wattenstaafje en is geheel pijnloos. Nadat we je sample in ons laboratorium hebben ontvangen is de uitslag binnen 3 werkdagen online op te vragen met je unieke code.

Uitverkocht

CHLAMYDIA, GONORROE & TRICHOMONAS

Met deze test word je getest op Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas, de meest voorkomende SOA’s. Deze test is bedoeld voor anale afname. Nadat we jouw sample ontvangen hebben in ons gecertificeerde lab zetten we zo snel mogelijk de analyse in. Je ontvangt uiterlijk binnen 3 werkdagen de uitslag van de test die je op deze site online kunt opvragen.

Let wel: het testen op een van deze SOA’s kan pas na 21 dagen nadat je onveilige seks hebt gehad. Deze incubatietijd geldt ook bij de huisarts en de GGD.

 

JOUW BESTELLING

Wij sturen al onze testen in een anonieme brievenbusverpakking. Er staat dus niet op wat de inhoud van jouw bestelling is en je hoeft niet thuis te zijn voor je bestelling. Wij verzenden onze testen via DHL met een Track&Trace code, waardoor je zelf je pakketje kunt volgen.

 

HOE HET WERKT?
Gebruiksaanwijzing SOA-test anaal

Let op: Deze test is anoniem. In de verpakking zit een unieke code waarmee je de uitslag opvraagt. Zonder deze unieke code kan de uitslag van de test niet worden opgevraagd.

Extra informatie

SOA

, ,

Afname

Geschikt voor

,