SOA-TEST CHLAMYDIA COMBI

 54,95

Beschrijving:

Test jezelf 100% anoniem op Chlamydia. Deze combi-set test de aanwezigheid van Chlamydia op twee locaties, zowel in de vagina of penis en anaal.

De test wordt afgenomen middels een wattenstaafje voor de vrouw en urine voor de man. De anale test wordt afgenomen middels een wattenstaafje. Beide testen zijn geheel pijnloos.

Nadat we je samples in ons laboratorium hebben ontvangen is de uitslag binnen 3 werkdagen online op te vragen met je unieke code. Let er op dat je beide samples labelt met hun eigen code, en bewaar de codes goed want deze heb je nodig om de uitslag op te vragen.

SOA-test Chlamydia (anaal)

Test jezelf 100% anoniem op anale Chlamydia. De test wordt afgenomen middels een wattenstaafje en is geheel pijnloos. Nadat we je sample in ons laboratorium hebben ontvangen is de uitslag binnen 3 werkdagen online op te vragen met je unieke code.

Uitverkocht

SOA-test Chlamydia

Test jezelf 100% anoniem op Chlamydia. De test wordt afgenomen middels een wattenstaafje of urine en is geheel pijnloos. Nadat we je sample in ons laboratorium hebben ontvangen is de uitslag binnen 3 werkdagen online op te vragen met je unieke code.

Op voorraad

Insufficient stock

CHLAMYDIA
Met deze test word je getest op Chlamydia de meest voorkomende SOA. Deze test is bedoeld voor afname van een vaginaal sample voor vrouwen en voor een urine sample voor mannen. Daarnaast wordt er een anaal sample afgenomen middels een wattenstaafje. Nadat we jouw sample ontvangen hebben in ons gecertificeerde lab zetten we zo snel mogelijk de analyse in. Je ontvangt uiterlijk binnen 3 werkdagen de uitslag van de test die je op deze site online kunt opvragen.

Let wel: het testen op deze SOA kan pas na 10 dagen nadat je onveilige seks hebt gehad. Deze incubatietijd geldt ook bij de huisarts en de GGD.

Let wel: Deze test is alleen voor Chlamydia. Er wordt niet getest op gonorroe of trichomonas. Als je dat wel wil, neem dan de SOA test 3-in-1.

Extra informatie

Afname

, ,

SOA

Geschikt voor

,

SOA-test Chlamydia (anaal)

SOA-test Chlamydia