Over ons

Wij vinden dat SOA- en HPV testen toegankelijk moeten zijn, onafhankelijk van of je een hoog-risico groep bent of niet. Neem bijvoorbeeld een SOA-test. Je moet eerst naar de GGD of je huisarts, waar een dokter een test bij je afneemt. Daar betaal je vervolgens meer dan 100 euro voor, wat niet vergoed wordt door je zorgverzekering. Na een tijdje krijg je je uitslag binnen, en afhankelijk van jouw testresultaten moet je naar de dokter om je te laten behandelen.

Wij denken dat dit gemakkelijker én goedkoper kan, zonder dat je daarvoor aan kwaliteit hoeft in te leveren. Daarom hebben wij thuistesten.com opgezet. Bij ons kan je dezelfde testen kopen die de GGD en de huisrtsenlaboratoria ook gebruiken, maar dan voor thuisafname. Jouw test wordt in een gespecialiseerd laboratorium geanalyseerd, en je weet precies wanneer je je uitslag kan verwachten en online kan opvragen. En als je positief test, dan kan je van ons een uitgebreid rapport krijgen wat je aan je huisarts kan overhandigen.

Voor de analyse van de testen werken we samen met het laboratorium Microbiome. Hier worden alle testen geanalyseerd door labanalisten. Echte mensen dus, die jouw test vakkundig en betrouwbaar analyseren.