Hoe werken onze testen?

MIC_icoon-computer

1. Bestellen

Je bestelt een product uit onze webshop. En dat gaat heel gemakkelijk. Je rekent namelijk af met iDeal of een andere betaalmethode van jouw keuze. Als je voor 22.30 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent dat je in de meeste gevallen de test de volgende dag al in huis hebt. Als je op zaterdag bestelt, dan wordt de test op dinsdag bij je bezorgd. De test wordt volledig anoniem verpakt, niemand kan dus zien dat jij een thuistest hebt besteld.

2. Neem de test zelf thuis af

Als je de test hebt ontvangen, pak je hem uit. In de bijsluiter van de test vind je een checklist van de materialen die bij de test geleverd worden en hoe je de test bij jezelf afneemt. Afhankelijk van de test vang je wat urine van jezelf op of neem je een uitstrijkje met behulp van een wattenstaafje of een brush.

MIC_icoon-wattenstaaf op wit

3. De test terugsturen

Als je de test bij jezelf hebt afgenomen verpak je hem zoals in de bijsluiter aangegeven wordt. Vervolgens kan je de test met de bijgeleverde retourdoos terugsturen naar ons laboratorium. Dit kan gewoon via een PostNL brievenbus, en is volledig gratis.

Bewaar het kaartje met de unieke code dat in de verpakking zit goed. Dit heb je nodig om de uitslag van de test op te vragen.

Zodra de test bij ons binnen is, gaan wij ermee aan de slag. Wij analyseren jouw test in ons laboratorium.

4. Check je uitslag online

Zodra wij klaar zijn met het analyseren van jouw test, ontvang je van ons de uitslag via jouw persoonlijke omgeving. De analysetijd verschilt per test, deze kun je terugvinden op de verpakking van jouw test of in de bijsluiter. Je kan vervolgens op je persoonlijke omgeving inloggen met de code die bij jouw test zit. Als jouw testresultaat positief is, is de volgende stap dat je naar je huisarts gaat om jezelf te laten behandelen. Wij kunnen een rapport voor je opstellen waarin alle gegevens die de huisarts nodig heeft opgenomen zijn.

Mocht jouw testresultaat niet doorslaggevend zijn (dat wil zeggen dat wij niet met zekerheid kunnen zeggen of je positief of negatief test), dan nemen we contact met je op. Je krijgt dan kosteloos een tweede test toegestuurd, die wij weer analyseren. We vinden het namelijk belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent als jij onze testen gebruikt.

MIC_icoon-mobile op wit