SOA test anoniem

Doe je SOA test anoniem bij Thuistesten.com

Het kan een heel vervelend gevoel zijn als je twijfelt of je een SOA hebt. Misschien schaam je je ervoor, of vind je het spannend om een SOA test te laten doen. In zulke gevallen is het natuurlijk een uitkomst wanneer je een SOA test anoniem kunt doen. Dit kan ervoor zorgen dat de drempel om je te laten testen lager wordt, en je je meer op je gemakt voelt. Dat is fijn, want het is belangrijk om na onveilige seks een SOA test te doen. Ook zonder merkbare klachten kun je namelijk een SOA bij je dragen en dus anderen besmetten.

 

Waar kun je een anonieme SOA test doen?

Als je een SOA test doet bij de huisarts, blijft dit vanwege de geheimhoudingsplicht ook altijd tussen jou en de arts. Ook bij de GGD wordt te allen tijde discreet met jouw gegevens omgegaan. Toch ontkom je er niet aan dat je in zo’n afspraak contact moet hebben met een arts. Misschien voel je je hier al onprettig bij, en heb je liever een écht anonieme SOA test – eentje die je online bestelt en volledig zelf thuis afneemt. In zo’n geval kun je bij Thuistesten.com terecht, waar je een betrouwbare SOA test anoniem kunt bestellen. Nadat je de test thuis af hebt genomen, stuur je het resultaat naar ons lab en hoor je binnen 3 werkdagen of je een SOA hebt.

 

Dit maakt onze SOA test anoniem

Op deze manier kun je een SOA test doen zonder dat ook maar iemand ervan weet. Je ontvangt de test in een neutraal pakketje en als je wilt kun je bij ons zelfs een fictieve naam en een nieuw e-mailadres gebruiken: we zullen je bestellen ook dan gewoon accepteren. Het testen werkt bovendien met een code, die je zelf op je afgenomen materiaal plakt. Jouw naam hebben we dus helemaal niet nodig! We vinden het veel belangrijker dat jij een SOA test doet wanneer je twijfelt, want jouw gezondheid staat voorop. Als je je veel prettiger voelt bij een volledig anonieme SOA test, dan werken we daar graag aan mee.

 

Voordelen van een anonieme SOA test

  • Je hoeft er met niemand over te praten en niemand hoeft het te weten
  • Geen wachttijden voor een afspraak of onderzoek
  • Je neemt de test zelf af op een plek waar je je op je gemak voelt
  • En op een tijdstip dat jou het best uitkomt
  • Je hebt de uitslag razendsnel binnen
  • De test is net zo betrouwbaar als de huisarts of GGD

 

Vragen?

Bij vragen of opmerkingen staan we altijd voor je klaar via onze contactpagina. Verder kun je ook onze FAQ bekijken.