Corona virus

Corona

Thuistesten.com neemt, met onze wetenschappelijke achtergrond (met veel focus op infectieziekten), het corona virus zeer serieus en heeft gepaste maatregelen genomen. We volgen daarom altijd de adviezen vanuit het RIVM (Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieu).

 

Kantoor

Al onze medewerkers op het kantoor werken vanaf maandag 16-03-2020 vanuit huis. Deze maatregel hebben wij uit voorzorg getroffen om de kans op besmettingen tussen ons personeel te minimaliseren en zodat zij ons labpersoneel niet in gevaar kunnen brengen.

 

Laboratorium

Ons eigen laboratorium draait dus gewoon 24/7 door. We werken hier in ploegendiensten om de kans op besmetting te beperken. Daarnaast worden zoveel mogelijk gepaste maatregelen genomen om de gezondheid van onze medewerkers te garanderen en te zorgen voor continuïteit in onze dienstverlening.

 

Verzendingen

Onze logistieke partners werken vooralsnog ook gewoon door. We hebben besloten om de levering op pakketpunten even uit te stellen zodat we het risico op besmetting bij het ophalen van je pakketje kunnen minimaliseren. Maar geen paniek, want onze testen passen gewoon door de brievenbus en worden altijd discreet verzonden.

Door de corona maatregelen kan het zijn dat de bezorging vertraagd is, zowel naar jouw huis, als het materiaal dat je naar ons terugstuurt. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Wij vragen hiervoor je begrip. Een vertraagde bezorging heeft geen invloed op de uitslag van je test.

Heb je toch nog vragen dan staan we uiteraard elke dag voor je klaar!